Pleacă Zidane de la Real Madrid? “Nu ştiu ce va fi la final!”

Zinedine Zidane a avut parte de un sezon istovitor la Real Madrid. Francezul a reuşit să revină în lupta pentru titlu, este în semifinalele UEFA Champions League, însă ar putea pleca la finalul stagiunii.

La finalul anului trecut, francezul era sub o presiune uriaşă. Real a trecut de grupele Champions League după ce a început campania cu două înfrângeri, iar în La Liga campioana era la 13 urme în urma liderului Atletico în decembrie.

zidane realmadrid profimedia
sursa foto: Profi Media Images

Revenit în lupta pentru titlu şi calificat în semifinalele UEFA Champions League, Zidane dă semne că presiunea l-a istovit, iar la finalul sezonului ar putea părăsi gruparea madrilenă.

“Sunt preocupat de ceea ce vom face acum. Nu ştiu ce va fi la final, peste o lună, peste două luni, la final. O luăm zi cu zi, să terminăm bine sezonul, suntem în acest proiect şi vom vedea, vom vorbi despre viitor, despre ce va face clubul, despre ce se va întâmpla. Deocamdată ne concentrăm pe fiecare zi şi pe următorul meci, de exemplu” – a explicat antrenorul lui Real înaintea duelului cu Betis.

După partida cu andaluzii, Real va întâlni Chelsea în semifinalele UEFA Champions League. Zidane nu se teme de o eventuală răzbunare a UEFA după ce Florentino Perez a iniţiat proiectul Superligii Europei. Nici discuţia cu privire la o posibilă sancţiune împotriva cluburilor nu l-a îngrijorat pe francez.

“Este ilogic. În cele din urmă avem dreptul să jucăm în Liga Campionilor, este o chestiune absurdă în care nu voi intra. Ne vom pregăti să jucăm semifinalele, este clar. Nu sunt deloc îngrijorat, ne pregătim de campionat, apoi de o semifinală pentru care nu-mi fac griji. S-au spus multe lucruri despre această chestiune, iar în cele din urmă vom juca semifinala de Liga Campionilor fiindcă avem dreptul să o jucăm şi arbitrul care este pe teren o va face, ca întotdeauna, pentru binele fotbalului” – a spus Zidane.

Cu Betis, Real nu îl va avea la dispoziţie pe Toni Kroos, însă în lot vor reveni Luka Modric şi Eden Hazard.

Real este la trei puncte în urma liderului Atletico Madrid. “Albii” au reuşit o singură dată în ultimii 30 de ani să câştige două titluri consecutive în La Liga.

CITEŞTE ŞI: Florentino Perez s-a repliat imediat! “Parcă am fi aruncat o bombă atomică!”