Planul pus la cale de Negoiță! „Nu va vinde oricui! Rămâne până-n ultima clipă la club”

ionut-negoita-dinamo

Negoiță a încercat în ultimele luni să vândă clubul Dinamo, însă toate discuțiile pe care le-a purtat cu potențialii investitori s-au încheiat înainte de a se ajunge la un acord.

Florin Bratu, fostul antrenor și jucător al roș-albilor, crede că Ionuț Negoiță va rămâne patron la Dinamo și în următorii ani dacă nu va reuși să găsească un investitor dispus să bage 10-15 milioane de euro în club încă din start.

„Trebuie să ne gândim pentru Dinamo cu toţii, pentru că îi trebuie stabilitate. Şi dacă vine cineva, să dovedească că poate întreţine şi finanţa un club ca Dinamo. Nu e uşor să vii doar cu 3 milioane sau să ai 5 milioane în cont şi să spui că dai 3 milioane şi gata, ai cumpărat echipa şi eşti patron la Dinamo.

Cred că ar trebui să vină un investitor care are, într-adevăr, bani foarte mulţi, care să investească imediat 10-15 milioane de euro şi să pună lucrurile la punct pentru ca Dinamo să ajungă în faţă.

Dacă nu, domnul Negoiţă nu va vinde. Nu va vinde oricui, pentru că e ataşat de club şi va rămâne până în ultima clipă. Doar dacă va găsi pe cineva care, într-adevăr, este interesat şi cu bani, care poate veni cu un plus faţă de ceea ce a arătat domnul Negoiţă în momentul de faţă, atunci…”, a declarat Florin Bratu, pentru Digi Sport.

florin bratu

Situația din „Ștefan cel Mare” este una incertă, deoarece suporterii au primit promisiunea de la Negoiță că vor prelua clubul dacă vor ajunge la 10 mii de membri în programul de socios „Doar Dinamo București”, însă este greu de crezut că vor putea să asigure supraviețuirea clubului după aceea.

Citește și • Dezvăluiri incredibile! Ionel Ganea, acuzat de fosta soție că a încălcat legea