Dezvăluiri incredibile! Ionel Ganea, acuzat de fosta soție că a încălcat legea

ionel-ganea
Ionel Ganea

Dana Iaru face o dezvăluire incredibilă la câteva luni după separarea de Ionel Ganea.

Fost soție a „Ganezului” a dezvăluit pentru cancan.ro că fostul „tricolor” a trecut granița alături de nepotul său, David Ioan, fiul Ioanei (fiica lui Ionel Ganea), care nu împlinise doi ani, dar fără acordul părinților.

„Oare ce înseamnă să treci frontiera cu un bebeluș, fără acordul părinților? Vă dați ce seama ce relații are? Despre ce vorbim? Are influență peste tot… Bebelușul fără pașaport, să reținem. Asta însă e doar o ilegalitate făcută de el.

A fost în concediu, la un turneu de fotbal, în Bulgaria. Și a luat bebelușul cu el, fără acordul părinților”, a declarat Dana Iaru pentru sursa citată.

ionel-ganea-nepot

Ionel Ganea și Dana Iaru au divorțat în decembrie 2019. Cei doi au împreună doi copii Ioana și George.

Legea din România prevede că însoțitorul unui minor va trebui să prezinte la ieșirea din țară declarația ambilor părinți sau, după caz, a părintelui căruia i-a fost încredințat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă pentru a putea părăsi teritoriul României.

Citește și • Fraisl, contrazis de un conațional după ce a spus că România e săracă, iar Botoșaniul urât: „M-a enervat teribil!”