“Plânge și suferă când pierde Dinamo!” Revine în “Ștefan cel Mare”?

Suporterii lui Dinamo au rămas aproape de echipă, chiar dacă roș-albii s-au obișnuit cu prezența în play-out în ultimii ani.

Deși nu mai este în conducerea clubului și se află în continuare la închisoare, Cristi Borcea trăiește în continuare meciurile lui Dinamo la intensitate maximă.

“El nu trăiește meciurile ca și fost conducător, ci ca suporter. El suferă pentru Dinamo. Eu vedeam meciurile cu el, când eram la închisoare. El plânge când Dinamo pierde, suferă. El nu poate să facă diferența între ce a fost el în galerie, suporter și ipostaza de mai târziu, când a fost conducător”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

”Sigur că da, vorbesc cu el, așteaptă termen. A fost propus pentru eliberare condiționată la comisia de la penitenciar. A fost la sectorul 4, a fost admis și acum e la Tribunal după ce a contestat DNA-ul.

Cum să-l simți pe Borcea? După atâția ani, după câte a făcut el, nu e vorba de dat din casă. E optimist, într-o săptămână, două, va avea termen la tribunal. A făcut mai multă închisoare decât merita”, e convins Becali.

Spynews.ro