VIDEO | Pigliacelli anunță planurile Craiovei din acest sezon: “Trebuie să încercăm să câştigăm şi Cupa şi campionatul!”

Oltenii ocupă în acest moment locul al treilea în Liga 1, la șapte puncte distanță față de FCSB și CFR Cluj, dar cu toate acestea speră să recupereze acest deficit și să se bucure de câștigarea campionatului la finalul acestui sezon!

CSU Craiova a izbutit să câștige în ultima etapă din Liga 1, scor 1-0 contra celor de la FC Botoșani, dar chiar și așa elevii lui Marinos Ouzounidis nu au rupt gura târgului. Evoluțiile oltenilor din acest sezon se pare că nu i-au impresionat pe oamenii din fotbalul românesc, iar șansele Craiovei la câștigarea campionatului sunt destul de mici în opinia multor foști fotbaliști importanți din România.

Goalkeeper-ul oltenilor, italianul Mirko Pigliacelli, a vorbit despre obiectivele echipei sale din acest sezon. Portarul “juveților” a mărturisit că atât Cupa României, cât și Liga 1, sunt două ținte care pot fi atinse de către formația lui Marinos Ouzounidis. Ulterior, titularul dintre buturile Craiovei a prefațat și duelul cu Gaz Metan Mediaș, din runda cu numărul 27 a campionatului intern.

victorie craiova 1

Eu cred că trebuie să încercăm să câştigăm şi Cupa şi campionatul. Avem un lot de valoare şi trebuie să încercăm. Chiar avem o oportunitate foarte mare în Cupă, dar cred că şi în campionat. Cred că avem şanse la titlu, suntem acolo, avem meciuri cu ei şi la finalul sezonului regulat şi în play-off, putem lua puncte, cred că se poate şi avem încredere în noi.

Citește și Replică pentru Marius Croitoru! Cum au răspuns oltenii la declaraţia ,,Ce mare echipă e Craiova?”

Avem un meci greu, un meci important pentru noi. Va fi un meci dificil la Mediaş, dar mergem acolo cu încredere mare şi să luăm cele trei puncte. Cred că antrenamentele sunt foarte bune, ne antrenăm bine, avem încredere în Mister, acum că a trecut ceva timp, toţi avem relaţii bune de joc. 

E un moment foarte bun pentru mine şi pentru echipă, jucăm bine împreună şi am luat puţine goluri în tot sezonul, cred că am luat 12-13 goluri (n.r. – 14 goluri în Liga I), fapt care mă bucură mult, dar cel mai mult mă interesează punctele. Putem lua şi 50 de goluri în fiecare an, dar dacă câştigăm e foarte bine!”, a spus Mirko Pigliacelli.

Citește și Un fost jucător al Craiovei anunță: „Pentru Mihai Rotaru locul 2 nu este o variantă!”