Replică pentru Marius Croitoru! Cum au răspuns oltenii la declaraţia ,,Ce mare echipă e Craiova?”

Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, din etapa a 26-a a Ligii 1, scor 1-0, după un gol marcat de tânărul Baiaram.

La finalul jocului, Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a declarat că nu s-a temut în niciun moment de formaţia oltenilor şi a afirmat ,,Ce mare echipă e Craiova?”.

,,În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva.

croitoru nervos

Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova.“, a spus Marius Croitoru, după meci.

La două zile după această afirmaţie, a venit şi replica din partea oltenilor. Marcel Popescu, managerul general al Universităţii Craiova, îl sfătuieşte pe Marius Croitoru să-şi aleagă mai întâi cuvintele înainte să le pronunţe.

,,La Craiova l-am auzit cu câteva expresii care nu-l onorează, care-l descalifică, punând întrebarea ce mare echipă e Craiova. Dacă ar fi fost la națională convocat, ar fi văzut că trei dintre căpitanii naționalei au fost de la Craiova – Costică Ștefănescu, Cristi Chivu și Gică Popescu.

marcel popescu

E o reacție nepotrivită. Să nu găsim acum circumstanțe atenuante la bădănării. Sunt câteva norme de conduită care se impun nu neapărăt Botoșaniului, ci oricărui club chiar din Liga 2. Mai ales din Liga 1, la un club care aspiră la cupe europene, la play-off.“, a declarat Marcel Popescu, pentru Pro X.

În urma victoriei obţinute cu FC Botoşani, Universitatea Craiova rămâne pe locul 3 în Liga 1, cu 50 de puncte acumulate în cele 26 de meciuri disputate în campionat.

baiaram craiova

Citeşte şi VIDEO | Premieră în partida Craiova-FC Botoșani! Ștefan Baiaram, cel mai tânăr marcator din acest sezon