Piedică pentru Becali! Fundaşul dorit “este netransferabil”

Imediat după eşecul de la Giurgiu, patronul FCSB a anunţat că va încerca să transfere încă un fundaş central de la o echipă din Liga 1.

Bălaşa a greşit din nou, la primul gol al celor de la Astra, iar plecarea sa este o chestiune de timp după ultimele declaraţii ale lui Gigi Becali.

Am luat fundaş central la pauză. Să vedem mâine ce se întâmplă, că am dat telefon la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea echipei respective. Să vedem dacă mi-l dă. Pe oricine aduc e mai bun ca ai noştri”, a spus Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Jucătorul dorit în centrul apărării la FCSB este Andrei Miron, fundaşul central al lui FC Botoşani. Evaluat la 800.000 de euro, jucătorul în vârstă de 25 de ani este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai echipei finanţate de Valeriu Iftime.

Becali s-a lovit însă de refuzul celor de la FC Botoşani, chiar dacă în trecut a transferat pe bandă rulantă de la echipa moldoveană.

Eu nu am ofertă pentru Miron! Nici pentru Soiledis nu am avut ofertă, dar s-a vorbit direct cu el și jucătorul a venit la mine plângând și spunând că vrea să plece. Bine, el avea contract până în vară și am fost de acord cu transferul. Pe Miron nu vreau să-l las să plece! E foarte bun și nici nu am cu cine să-l înlocuiesc. Dar niciodată să nu spui niciodată! Dacă-mi dă 15 milioane de euro, accept”, a declarat Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.