Petrolul, pe podium! Stoican: “Putem câştiga şi muncitoreşte!”

Petrolul a urcat pe podium în clasamentul Ligii a 2-a după o victorie muncită, 1-0 cu Miercurea-Ciuc. Stoican şi-a felicitat jucătorii pentru atitudine la finalul întâlnirii de la Ploieşti.

Lupii au ajuns la trei victorii consecutive în campionat, toate fără gol primit, şi sunt pe locul al treilea în clasament. Cu Csikszereda, lupilor le-a lipsit prospeţimea, dar s-au impus după o repriză secundă controlată aproape total.

“Sincer, a fost foarte greu, ştiam că aşa va fi, au o echipă bună, care munceşte, aleargă foarte mult. Au început mai bine, dar am echilibrat jocul şi repriza a doua l-am controlat. A fost destul de greu, dar cu atât mai mare este bucuria. Această victorie arată că putem câştiga şi muncitoreşte, fiindcă astăzi a fost vorba mai mult despre dăruire, muncă, a fost un joc mai puţin spectaculos, dar un rezultat care ne bucură” – a declarat Flavius Stoican la finalul întâlnirii.

Salvatorul “lupilor”, căpitanul Marinescu, a criticat în termeni duri arbitrajul. Petrolul a cerut un penalty în prima repriză, iar în partea a doua reuşita lui Blănaru din minutul 75 a fost anulată pentru un ofsaid inexistent.

“Fotbalul se joacă până fluieră arbitrul, a fost un meci greu şi un arbitraj şi mai greu, ne-a dat în cap la fiecare fază, dar suntem fericiţi că am câştigat. Nu ştiu de ce, la Ploieşti, parcă toţi arbitrii au ceva cu noi, nu ne dau nimic, nici măcar ce trebuie dat, fluieră uşor faulturi pentru adversari” – a explicat Marinescu.

Petrolul îşi va continua cursa spre promovare sâmbătă, atunci când va întâlni CSM Reşiţa în deplasare. Partida se va juca de la ora 11.00, iar galben-albaştrii vor face deplasarea de joi pentru confruntarea cu echipa clasată pe locul 17.

 

Spynews.ro