RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Petrolul l-a pierdut pe Alexandru Măţel! Cu cine a semnat fundaşul

Alexandru Măţel a semnat un nou contract în Liga 1, după ce în luna septembrie s-a despărţit de Universitatea Craiova.

Fundaşul de 31 de ani a semnat cu echipa la care a mai evoluat şi în trecut. Hermannstadt şi-a asigurat serviciile jucătorului pe o perioadă de 1 an şi jumătate.

Măţel a fost foarte aproape de a semna la final de 2020 un contract cu Petrolul Ploieşti, echipă care vrea să promoveze cu orice preţ în acest an în Liga 1. Deşi părea ca şi făcut transferul, jucătorul nu a mai ajuns pe ,,Ilie Oană” şi a decis să revină la Sibiu, echipă pentru care a mai evoluat în sezonul 2018-2019.

1 alex matel la oltenia tv

,,A.F.C.Hermannstadt anunță cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei! Este vorba despre fundașul lateral Alexandru Mățel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an și jumătate. Bine ai (re)venit, Alex!.

 În vârstă de 31 de ani, Alex Mățel are în palmares 17 selecții pentru Echipa Națională a României și a evoluat până acum la Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb( 3 campionate și două cupe câștigate) și Universitatea Craiova. Alex a evoluat pentru A.F.C.Hermannstadt cu doi ani în urmă și a pus umărul în lupta memorabilă pentru evitarea retrogradării în sezonul 2018-2019. “, apare în comunicatul dat de Hermannstadt.

Rămâne de văzut cum se va prezenta Măţel pe teren, după despărţirea de Craiova nemaiavând niciun angajament.

200.000 de euro este cota fundaşului dreapta, potrivit transfermarkt.com.

alexandru matel

Citeşte şi VIDEO | Verdict categoric despre protestele din Washington: ,,Trump i-a chemat! Împușcă 300 și gata”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare