Dan Petrescu e foarte aproape de o performanță uriașă cu CFR Cluj, iar tehnicianul campioanei României e asaltat cu oferte.

Marea provocare rămâne Premier League, iar Petrescu a prins curaj după ce britanicii au scris că e dorit de Huddersfield.

„Mereu sunt telefoane, mă întreabă «Vrei acolo, vrei acolo»? Aşa a fost toată cariera, nu numai în acest an. Şi în primul an la CFR, şi când eram în China am avut oferte. În Rusia, eram la Dinamo, mă voia Zenit. În China, eram la Suning, mă voia Guangzhou. Mereu am avut oferte foarte bune. În acest moment sunt bine, sunt la clubul la care îmi doresc să fiu. E clar că o ofertă din Anglia e o ofertă din Anglia, dar nu a fost nimic concret.

Dacă vor veni, acum nu cred că e momentul pentru mine. E momentul să mă concentrez la cupele europene şi la campionat, cel puţin până în iarnă. Nu vreau să mint, să vină ofertă din Premier League şi să nu pot să refuz. M-au sunat mai mulţi să mă întrebe de Huddersfield. Am zis că, pentru moment, sunt bine unde sunt. Nu aş vrea să plec de aici”, a spus Petrescu, într-o conferință de presă.

CFR joacă sâmbătă cu Botoșani, de la ora 21:00.