Presa olandeză scrie că Răzvan Marin (22 de ani) este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam. 12 milioane de euro ar urma să plătească ‘lăncierii’ pentru mijlocașul lui Standard Liege, pentru a-l înlocui pe Frenkie de Jong, transferat la FC Barcelona.

Publicația De Telegraaf a oferit această informație, adăugând că Răzvan Marin se află în atenția celor de la Ajax de mai mult timp.

9 milioane de euro este cota mijlocașului central, potrivit Transfermarkt. Răzvan Marin este cel mai valoros jucător român al momentului.

Nu știu dacă într-adevăr există acest interes. Ce pot să vă spun este că, dacă va fi adevărat, este pasul pe care îl doream în cariera lui Răzvan. Știm ce înseamnă Ajax pentru fotbalul european și ce jucători au lansat la echipele mari din Europa. Știam de mai mulți ani de interesul lui Ajax pentru Răzvan, de la George Ogăraru.

Acum îi va costa pe cei de la Ajax. Altfel îl luau de la Gică, de la Viitorul… și alta va fi suma pe care să o plătească la Standard. Eu zic că (12 milioane de euro) este suma corectă, la ce a demonstrat Răzvan. Am spun încă din iarnă că la 10-12 milioane de euro Standard ar fi dispusă să-l lase pe Răzvan să plece„, a spus Petre Marin la DigiSport.

5 goluri și 6 pase decisive a reușit Răzvan Marin în acest sezon pentru Standard Liege, în 37 de apariții.