Petre Goge, declarații surprinzătoare după meciul Rapid – Pandurii: „Au stat toată noaptea să legitimeze jucători”

Rapid a trecut cu 2-1 de Pandurii Târgu Jiu. Golul victoriei a fost marcat în urma unei lovituri de pedeapsă, dictată după un fault la Cătălin Țâră și transformat de Hlistei.

La finalul jocului, Petre Goge, fotbalistul giuleștenilor, a făcut o declarație surprinzătoare. Acesta a susținut că meciul a fost unul dificil, deoarece nu cunoșteau echipa adversă.

Potrivit spuselor lui Goge, oltenii au legitimat fotbaliștii în seara dinaintea meciului.

„Noi știam că e un meci destul de greu, pentru că e o echipă imprevizibilă. Au stat toată noaptea să legitimeze jucători. Acum am aflat. Nu știam exact ce echipă vor alcătui. Știam că va fi un meci greu și în istoria Rapidului s-a văzut că meciurile cu echipele mici sunt cu năbădăi. La un moment dat mă gândeam că putem să ne încurcăm chiar cu ei. Până la urmă e bine că am luat cele trei puncte, pentru că trebuie să legăm victoriile cu echipele mici.

Victoriile își aduc o liniște. Acum, așteptăm meciul cu Slatina, unul destul de greu, dar sper să luăm cele trei puncte. Azi am luat cele trei puncte, dar am avut și multe alte ocazii. Trebuia să fie 7-1”, a spus Petre Goge la finalul meciului cu Pandurii Târgu Jiu.

Citește și • Man, criticat! Doi fotbaliști de la FCSB „fac legea” la naționala de tineret: „Prestații excelente!”