Man, criticat! Doi fotbaliști de la FCSB „fac legea” la naționala de tineret: „Prestații excelente!”

Națioanala de tineret a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), selecţionata de tineret a Finlandei, într-un meci din preliminariile Campionatului European U21 de anul viitor.

Jocul solid etalat de fotbaliștii pregătiți de Adi Mutu a încântat lumea fotbalului, iar unii jucători au reușit cu siguranță să atragă atenția prin evoluțiile lor.

Helmut Duckadam a fost impresionat de jocul portarului Andrei Vlad, titularul din poarta FCSB, și al lui Darius Olaru, marcatorul primului gol al României U21, la fel, fotbalist legitimat la FCSB.

andrei vlad

darius olaru

Marea dezamăgire a legendei steliste a reprezentat-o Dennis Man, despre care spune că a încercat, însă nu a reușit prea multe.

„Andrei Vlad a avut o prestație foarte bună, excelentă. Dacă nu era el, probabil că la pauză era 2 sau 3 la 0 pentru finlandezi. Olaru cred că a fost cel mai bun jucător de pe teren, după Vlad. Dennis Man a încercat, dar nu prea a avut reușite. Nu știu dacă a fost afectat, nu trebuia să-l afecteze. El trebuia să fie unul dintre cei mai buni de la tineret și să arate că merită la echipa de seniori”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

România U21 întâlnește Malta, marți, 8 septembrie, de la ora 19.00.

Citește și • El este primul jucător care se va despărți de Craiova?! Un club din Italia a intrat pe fir