Personajul care l-a scos din minți pe Gigi Becali: “Ești în mintea mea ca un drac”

Finanțatorul celor de la FCSB s-a dezlănțuit la adresa procurorului care îl acuză de spălare de bani. 

Iar din acest motiv nu poate să vândă Uzina de la Drăgășani, de pe urma căreia s-ar alege cu 13 milioane de euro.

Dracul mi l-a dat pe Radu Ionescu, Dumnezeu mi-a dat-o pe judecătoarea Daniela Toader. Și mă rog pentru ea. Daniela Toader a intrat la procesul pe fond și a spus că nu putem să vorbim de spălare de bani. Acum mă rog să îi fie bine ei.

Nu gândesc rău despre procuror. Îi dau mesaje și el mi-a dat vreo șapte amenzi. Vorbește cu mine câte două sau trei ore și după îi dau mesaj. Iar el îmi dă amendă câte o mie de euro. Îi zic că e de pe altă planetă, că acolo nu se respectă hotărârile judecătorești. Am zis «Tu ești pe planeta ta!» și el îmi dă amendă”, a fost poziția lui Gigi Becali, la România TV. 

dragasani

Doar Dumnezeu l-a oprit pe latifundiarul din Pipera pentru a nu îi face plângere penală celui care susține că îl hăuituiește.

“I-am scris un mesaj «Ești în mintea mea ca un drac». Pentru că așa e. El m-a făcut să am gânduri, gânduri, gânduri…. Dracii îți dau câte un drac d-ăsta care vine cu gânduri și nu poți să te rogi. Am spus «Nu pot să fac rugăciune ca lumea pentru că ești în capul meu ca un drac!». Să respecte hotărârile judecătorești!

Uite, că mă țin de un an de zile cu procesul de spălare de bani. Am semnat un contract de 13 milioane de euro pentru fabrica de armament de la Drăgășani. Pentru că sunt suspect de spălare de bani nu pot să iau bani! Trebuie să obțin reabilitarea și autorizația ca să iau banii!”, a mai dezvăluit Gigi Becali.  

CITEȘTE ȘI –>> Ultimul nume care contribuie la salvarea lui Dinamo! Este coșmarul rivalei de moarte. Mesajul PCH