Pe ce antrenori a pus ochii Mihai Chirică! Numele grele care pot ajunge la Poli Iaşi

mihai-chirica

Politehnica Iaşi trece prin momente dificile în acest moment, după ce Andrei Cristea a fost demis şi va reveni pe teren ca jucător.

Acum, oficialii ieşeni caută variante de înlocuire a lui Andrei Cristea, iar numele care sunt pe listă, vin cu o experienţă în spate.

Andrei Cristea antrenor Poli Iasi

Favoriţi pentru a prelua echipa în acest moment sunt Cristiano Bergodi (fost antrenor al Universității Craiova), Claudiu Niculescu (antrenor la Concordia Chiajna), Vasile Miriuță (sub contract cu Minaur Baia Mare), Eugen Neagoe (tehnicianul Astrei Giurgiu) și Eugen Trică (liber de contract), potrivit ProSport.

Andrei Cristea a fost demis de la Poli Iaşi, după ce la meciul FC Voluntari, pierdut, scor 0-2, a avut un derapaj la adresa arbitrului Radu Petrescu.

Nesancţionat nu a scăpat nici preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, care va avea 10% din salariu oprit timp de trei luni de zile.

Paraschiv Iasi

După 24 de meciuri disputate în Liga 1, Politehnica Iaşi se află pe ultimul loc în Liga 1, cu 16 puncte acumulate în campionat.

PoliIasi 1

Citeşte şi Reacţia primarului Iaşiului, după ce Andrei Cristea a fost demis: ,,Dacă nu-ţi stăpâneşti nervii, mergi şi mânâncă seminţe în tribună”