PCH îl face K.O. pe Bălănescu: ”Fricos, lingușitor și slugarnic! Îți tremură chiloții că vei zbura!”

Peluza Cătălin Hîldan a dat de pământ cu Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo.

De-a lungul timpului, suporterii dinamoviști și-au exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de Bălănescu și au anunțat că îl vor plecat cu orice preț din Ștefan cel Mare.

Dinamo se află într-o situație complicată, iar paharul s-a umplut pentru fanii lui Dinamo. PCH a postat pe Facebook un mesaj audio intitulat ”Ești groparul lui Dinamo dacă”, în care directorul general al ”câinilor” este pus la zid de unul dintre reprezentanții galeriei.

De asemenea, suporterii au precizat că ”Meme Stoica nu mai este cel mai antipatic om pentru câini”.

”Tu ești groparul lui Dinamo, pentru că l-ai dat afară pe Rednic pentru locul 9, iar tu nu ai bunul simț să pleci după ce ai dus echipa pe locul 14, cu un picior în Liga 2. L-ai adus pe Neagoe, omul lui Giovanni, ca să ciugulească toată lumea de la RIN. Te ascunzi de un an de zile, pentru că știi că ești primul vinovat pentru tot dezastrul de la Dinamo.

Tu ești groparul lui Dinamo, dacă vine un jucător tânăr și spune că are salariul de 2.800 de euro, dar primește doar 1.600, pentru că restul se duc în alte buzunare, dacă sub ochii tăi se fură mâncare și combustibil de la Săftica, iar tu nu ai nimic de spus.

Tu ești groparul lui Dinamo dacă le ceri antrenorilor să bage în echipă jucători ai anumitor impresari, dacă îi dai afară pe toți cei care au ceva de comentat despre tine.

Tu ești groparul lui Dinamo dacă ai unul din primele cinci bugete din Liga 1, dar tu duci echipa pe ultimul loc, dacă ești fricos, lingușitor și slugarnic, dacă te lauzi că ești ofițer M.A.I, dar nimeni nu știe ce școală ai terminat.

Citește și Cât mai rezistă Mihalcea la Dinamo? Bălănescu: “Echipa a avut o atitudine foarte bună”

Tu ești groparul lui Dinamo dacă aștepți să se strice mașina pentru a o duce la service-ul tău, dacă ai chemat garda să facă dosare suporterilor după meciul de la Ovidiu, dacă ești cel mai fiert om pentru că exită un proiect al suporterilor și îți tremură chiloții că vei zbura de acolo, dacă împiedici pe toate căile preluarea clubului de către suporteri.

Tu ești groparul lui Dinamo dacă sub conducerea ta ni s-au cerut șpăgi pentru ca fiii noștri să poată crește și juca la Dinamo. Să-ți fie rușine!” este mesajul transmis de PCH.

Ești groparul lui Dinamo dacă:

Meme Stoica nu mai este cel mai antipatic om pentru câini!

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 3 iulie 2020

Anghel Iordănescu vine la Realitatea Sportivă!

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, duminică, de ora 18:00.

Citește și Dinamo, aproape de retrogradare! Dănciulescu: “Situația e mult mai dramatică. E un management foarte prost”