RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dinamo, aproape de retrogradare! Dănciulescu: “Situația e mult mai dramatică. E un management foarte prost”

Dinamo are înfrângeri pe linie în play-out-ul Ligii 1, iar o retrogradare istorică nu mai este departe de realitate. Directorul sportiv al ‘câinilor roșii’, Ionel Dănciulescu, a declarat că situația este una dramatică, iar jucătorii sunt datori în fața fanilor.

De la reluarea fotbalului în România, Dinamo are patru înfrângeri (trei în Liga 1 și una în Cupa României). Totuși, Adi Mihalcea este convins că echipa este capabilă să evite retrogradarea.

Duminică, 5 iulie, Dinamo joacă în deplasare cu Academica Clinceni, echipă care are patru victorii consecutive.

clasament play out 1

Dacă e să fim realiști, noi nu suntem pe loc de baraj. La noi, situația e mult mai dramatică. Etapele trec și noi nu reușim să adunăm puncte. Nu reușim să luăm niciun punct. E adevărat, a fost și acea problemă legată de angajatul nostru pozitiv la testul COVID-19.

E un cumul de factori care a dus la parcursul acesta dezastruos. Mi-e foarte greu să vorbesc pentru că e un coșmar din care aș vrea să mă trezesc mâine dimineață și să am cinci-șase puncte în plus și o evoluție mult mai bună de acum.

Mă îngrijorez, etapele trec și nu reușim să adunăm puncte. Eu cred că cel mai important e să vorbești pe teren. În multe privințe e și datoria lor de a scoate echipa din această situație. Noi avem nevoie de puncte, nu de un joc consistent și spectaculos.

E un management foarte prost, trebuie să recunoaștem acest lucru! Când ajungi să ai un buget salarial de 125.000-130.000 de euro pe lună și să te afli în situația în care ești, e clar, nu trebuie să ne ascundem și să aruncăm unul pe altul vina. E o culpă comună“, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

danciulescu

CITEȘTE ȘI -> Cât mai rezistă Mihalcea la Dinamo? Bălănescu: “Echipa a avut o atitudine foarte bună”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare