Paul Anton, criticat după ultimele evoluții: “Încă se mai poate gândi la națională, dar cu asemenea joc…”

Paul Anton

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani al celor de la Dinamo, Paul Anton, a fost pus la zid după ultimele evoluții în tricoul “câinilor”!

Formația din Ștefan cel Mare a ajuns la 11 meciuri fără victorie în Liga 1, iar egalul de aseară contra Astrei Giurgiu a fost primul de la revenirea lui Dusan Uhrin Jr. pe banca tehnică a echipei. “Câinii” traversează poate cea mai grea perioadă din istorie, iar lipsa banilor și criza de rezultate au dus formația “alb-roșie” printre ultimele cluburi ale campionatului, cu șanse reale la retrogradare.

Fostul mare internațional român, Ioan Ovidiu Sabău, a vorbit despre situația din acest moment de la Dinamo și i-a tras la răspundere pe actualii fotbaliști din Ștefan cel Mare. Sabău i-a luat în vizor pe Steliano Filip și pe Paul Anton, doi jucători experimentați, dar care nu reușesc să se ridice peste nivelul celorlalți și să tragă echipa după ei. Fostul mijlocaș al “câinilor” consideră în continuare că Anton poate fi o variantă pentru echipa națională, dar pentru asta ar trebui să își revină din punct de vedere al formei sportive.

anton

“Jucătorii de la Dinamo se gândesc <Lasă, e un sezon ratat! O scoatem cumva din vară. Sunt alţii mai slabi decât noi>. Trec etapele şi, dacă nu ai jucători cu caracter, care să şi poată fizic, nu e suficientă doar voinţa.

Steliano Filip a fost jucător de lot naţional, la fel ca Anton. Normal că pretenţiile sunt altele de la ei. Anton joacă mult sub ce poate el. Are 28, 29 de ani, încă mai poate să se gândească la echipa naţională. Dar cu un astfel de joc…

El a zis <Obiectivul nostru e să le dăm peste nas celor care ne critică sau să nu le dăm satisfacţie celor vor ca noi să retrogradăm>. Pe ei poate să-i încarce acest lucru, poate să fie o motivaţie în plus pentru ei“, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

Citește și Paul Anton, după egalul de la Giurgiu: ,,Cel mai important e că nu am primit gol! Obiectivul e rămânerea în Liga 1”