Paul Anton, după egalul de la Giurgiu: ,,Cel mai important e că nu am primit gol! Obiectivul e rămânerea în Liga 1”

Paul Anton, mijlocaşul lui Dinamo, a reacţioant la finalul jocului disputat la Giurgiu, contra Astrei, terminat 0-0.

După jocul disputat joi seară, primul de la revenirea pe bancă a lui Duşan Uhrin, Paul Anton spune că cel mai important lucru este acela că echipa din Ştefan cel Mare nu a mai primit gol.

DinamoAstra2

Acesta spune că obiectivul echipei este rămânerea în Liga 1, iar pentru a realiza acest lucru, jucătorii echipei dinamoviste trenuie să lucreze mai mult la încredere.

,,E un început, eu zic că e un rezultat echitabil, un rezultat corect, ambele echipe au avut șansa lor de a marca. A fost un meci destul de tacticizat. Sperăm să începem să câștigăm. Cred că cel mai important în seara asta este că am reușit să oprim seria asta de meciuri cu gol primit.

DinamoAstra1

Fiecare antrenor are filosofia lui, dar acum nu mai e timp de lamentari, trebuie să strângem puncte și să salvăm echipa. E ușor să căutăm vinovați. Obiectivul nostru e să salvăm echipa, să rămânem în Liga 1 și vedem de la vară ce va fi.

E clar că trebuie să lucrăm mai mult, să avem mai multă încredere în noi, să atacăm mai mult careul și atunci vom reuși să și marcăm. După ce vom reuși să câștigăm meciuri și să urcăm în clasament, nu se va mai vorbi despre retrogradare. Eu am încredere în toți cei de la Dinamo și cred că vom reuși să salvăm echipa.”, a declarat Paul Anton, la fnalul jocului cu Astra Giurgiu.

DinamoAstra

În urma rezultatului înregistrat la Giurgiu, cu Astra, Dinamo ocupă poziţia a 7-a în play-out, cu 15 puncte.

După această etapă, echipa din Ştefan cel Mare ar putea ajunge chiar pe ultimul loc în Liga 1, dacă Poli Iaşi şi FC Hermannstadt vor reuşi să-şi câştige meciurile.

DinamoAstra4

Citeşte şi Remiză albă la Giurgiu. Astra și Dinamo și-au împărțit punctele