VIDEO | Patru penalty-uri la Gaz Metan – Craiova! Arbitrul Chivulete a fost omul meciului!

Arbitrul Andrei Chivulete a fost protagonistul partidei de la Mediaș, dintre Gaz Metan și Universitatea Craiova. A dat patru penalty-uri, 10 cartonașe galbene și unul roșu în meciul încheiat cu scorul de 3-2. 

Chivulete le-a dat oltenilor nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă. Pe prima, în minutul 5, după ce Mihăilă a căzut în careul Mediașului, la un duel cu Crețu. Mitriță a transformat fără probleme.

VIDEO

După șase minute, Chivulete a arătat iar punctul cu var, de data asta în careul oltenilor, pentru un fault la Cristea.

VIDEO

Marius Constantin a reușit egalarea și, până la pauză, jocul bun al echipei din Mediaș a produs și un gol din acțiune: Ely Fernandes a trimis in fața porții, iar Fortes, venit ca o vijelie ca finaliare, a reluat puternic, cu latul, în plasă.

VIDEO

Repriza secundă a fost de-a dreptul nebună! Chivulete le-a mai dat încă două penalty-uri oltenilor!

Mitriță l-a ratat pe cel din minutul 63, însă Craiova avea să egaleze până la urmă din cea de-a treia lovitură de pedeapsă, prin Koljic. A fost o decizie a arbitrului pe care medieșenii au contestat-o vehement.

VIDEO

Încă o dată însă, Gaz Metan Mediaș a reușit să reaprindă jocul și să revină pe tabelă. Cristea a înscris spectaculos, din interiorul careului.

VIDEO

S-a terminat 3-2: Cinci goluri, patru penalty-uri, zece cartonașe galbene și unul roșu acordat craiovenilor pentru un fault inexistent…

Gaz Metan a intrat în plutonul echipelor cu 14 puncte din fruntea clasamentului: FCSB, Sepsi, și Astra.

Gaz Metan Mediaș – CS U Craiova 3-2 (2-1)

Au marcat:  M. Constantin (12-pen), Fortes (26), I. Cristea (82) / Mitriță (8-pen), Koljic (75-pen).