Patru fotbaliști de la FCSB, în șomaj tehnic! Becali: “Unii au încercat să facă pe vitejii cu mine”

FCSB a decis reducerea la jumătate a salariilor fotbaliștilor și staff-ului, pe o perioadă de 6 luni, pe fondul suspendării competițiilor. Gigi Becali a precizat că patru fotbaliști vor fi trimiși în șomaj tehnic, întrucât sunt pe ‘lista neagră’ a clubului.

Marko Momcilovic, Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan și Adi Popa vor intra în șomaj tehnic și vor primi 4.000 de lei pe lună.

Cei patru încheie contractele cu FCSB în această vară. Mai mult, Bălgrădean s-a înțeles deja cu rivala la titlu a bucureștenilor, CFR Cluj.

Ei au fost de mare caracter, o mare parte dintre ei. La greu le vezi caracterul oamenilor…pe mine m-a deranjat foarte tare faptul că unii au încercat să facă pe vitejii cu mine, deși îmi primă faza mi s-a spus că toți acceptă. Am reglat, în jurul prânzului, toate lucrurile și am fost anunțat că toată lumea a acceptat.

Impresaul lui Moruțan mi-a spus că băieții lui acceptă decizia mea: Soiledis, Moruțan și Miron. Am vorbit pe la ora 13:00 cu el. Nu voi uita acest lucru, că băieții lui au fost la greu lângă mine, iar toti jucătorii își vor primi banii înapoi la toamnă.

Însă, vreau să vă informez în premieră că domnii Momcilovic, Bălgrădean, Stan și Adi Popa vor intra în șomaj tehnic și vor primi 4.000 de lei pe lună din partea statului. Oricum, Adi Popa mai avea cu mine trei luni de contract. Așa că <Adio, Adiță! Să îți dea statul banii>.

Vă convenea când ieșeam la televizor, după un meci bun făcut de unul și altul, iar apoi vă trezeați că vă măream salariul? Vă convenea! Acum trec și eu prin momente mai grele și am vrut să le văd caracterul unora“, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

gigi becali fcsb

Gigi Becali a vrut să reducă salariile jucătorilor până la începutul anului viitor, dar căpitanul Florin Tănase l-a convins să aplice această măsură doar până în luna septembrie.

CITEȘTE ȘI -> Florin Tănase a explicat de ce a acceptat reducerea salariului. Condiția pentru Gigi Becali