Florin Tănase a explicat de ce a acceptat reducerea salariului. Condiția pentru Gigi Becali

Gigi Becali a decis reducerea la jumătate a salariilor fotbaliștilor și staff-ului de la FCSB pe o perioadă de 6 luni, pe fondul suspendării competițiilor. Florin Tănase, unul dintre căpitanii ‘roș-albaștrilor’, a explicat de ce a acceptat această măsură și care a fost condiția pe care i-a transmis-o lui Becali. 

Cine nu va accepta să semneze pentru reducerea salariului la jumătate va intra în șomaj tehnic sau va putea să-și rezilieze înțelegerea cu FCSB.

Gigi Becali a vrut să reducă salariile până la începutul anului viitor, dar Florin Tănase l-a convins să aplice această măsură doar până în luna septembrie.

gigi becali fcsb

Eu și colegii mei am înțeles situația dificilă în care ne aflăm cu toții și am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, să oferim ceva înapoi clubului care ne plătește și pentru care ne dorim cu toții să facem performanțe.

În calitate de căpitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucători în discuțiile pe această temă cu patronul, care a propus reducerea salariilor până în ianuarie 2021. La insistențele mele, a acceptat ca această perioadă să se diminueze până în luna septembrie 2020.

Consider că atât eu, cât și colegii mei, pentru faptul că suntem dispuși să renunțăm la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui să fim tratați cu respect și considerație!“, a transmis Florin Tănase prin intermediul contului de Instagram.

Gigi Becali a declarat că echipele din Liga 1 au nevoie de sprijin financiar pentru a depăși acest moment dificil, în care toate competițiile sunt suspendate pe termen nedeterminat din cauza COVID-19.

CITEȘTE ȘI -> Bombă cu ceas în vestiarul FCSB! Unii jucători au sărit la gâtul lui Florin Tănase. Motivul incredibil