Patronii cluburilor din Liga 1, ”urecheați” de Moți: ”Nu mi se pare normal să se reducă salariile!”

Patronii cluburilor din Liga 1 au fost ”urecheați” de Cosmin Moți după ce le-au redus din salarii jucătorilor.

Moți nu este de acord cu tăierea din salarii sau trimiterea în șomaj tehnic a jucătorilor. Moți crede că fotbaliștii români nu au nicio vină, iar cluburile ar trebui să găsească o altă soluție care să fie benefică pentru ambele părți.

Întrebat despre situația sa, internaționalul român a explicat că Ludogorets nu le-a propus nicio înțelegere jucătorilor până în acest moment.

”Nu mi se pare normal să se reducă salariile. Ce vină are jucătorul, că nu se poate antrena sau că nu poate să joace. Știu că și pentru cluburi este greu pentru că pleacă sponsorii. Trebuie să existe o înțelegere și o negociere.

Nu mi se pare normal ca un jucător care nu are un contract de muncă și care nu beneficiază de pensie, la finalul carierei, să fie trimis în șomaj tehnic. De ce să câștig două sau trei mii de lei pe lună? Cred că și jucătorii sunt de acord cu o reducere de salariu, dar nu să-i trimiți în șomaj. Nouă nu ne-au propus nimic aici, la Ludogoreț, dar sunt lucruri care trebuie înțelese” a declarat Moți la DigiSport.

moti ludogorets

Citește și Moți a rămas în Bulgaria în timpul pandemiei de coronavirus! Cum decurge viața fotbalistului român