Moți a rămas în Bulgaria în timpul pandemiei de coronavirus! Cum decurge viața fotbalistului român

moti-ludogorets

Cosmin Moți a rămas în Bulgaria în rimpul pandemiei de COVID-19 și a dezvăluit cum decurge viața acestuia în izolare.

Până la această oră, Bulgaria a raportat 346 de cazuri cu noul coronavirus. Dintre acestea, 14 persoane s-au vindecat, iar 8 oameni s-au stins din viață.

Moți nu s-a întors în România și a preferat să rămână în Bulgaria. Fotbalistul a dezvăluit că iese afară doar la cumpărături și să alerge.

Întrebat despre Claudiu Keșeru și Dragoș Grigore, coechipierii săi de la Ludogorets, fundașul de 35 de ani a declarat că nu i-a mai văzut de două săptămâni.

“Am rămas aici, cred că e cea mai bună variantă pentru mine și pentru familia mea. Deocamdată e liniște aici, nu se aude nimic, nu sunt restrictii foarte mari. Lumea e liniștită. E voie să ieși, magazinele sunt deschise, nu e nebunie, nu e aglomerație. Am mai ieșit pe stradă să alergăm, că nu avem unde. Doar că nu ai voie să ieși din oraș fără o adeverință cu locul unde mergi. La fel nu ai voie să intri in oraș.

Baza stadionului este închisă. Noi acum două săptămâni am avut antrenament, am avut apoi 8 zile libere, în care ni s-a recomandat să nu părăsim țara. Nu ni s-a interzis, dar ni s-a recomandat, pentru că riscam să intrăm în carantină. Am primit antrenamentele pe telefon, s-a prelungit perioada. E destul de greu, că nu prea avem unde să le facem. Dar ne descurcăm și stăm în casă și așteptăm să treacă nebunia asta.

Ai mei sunt bine, evită cât mai mult să iasă din casă, se protejează cum pot ei și se roagă la Dumnezeu să se termine cu bine. (…) Nu m-am văzut de două săptămâni cu Keșeru și Grigore, de când am terminat antrenamentele. Toată lumea preferă să rămână în casă, doar să facem cumpărăturile am mai ieșit” a declarat Moți la DigiSport.

Moti Ludogoret

Citește și ”Telenovela” Ianis Hagi, aproape de final: ”Pot pune banii pe masa lui Genk fără nicio problemă!”