Viitorul românilor de la Parma a fost decis! Ce spun oficialii clubului despre plecarea lui Man și Mihăilă

Sursa foto- Credit Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images Dennis Man

Parma a retrogradat matematic în Serie B, astfel că începând din sezonul următor are ca principal obiectiv promovarea cât mai rapidă pe prima scenă a fotbalului italian!

Formația de pe Ennio Tardini a ajuns aseară la borna cu numărul 20 din punct de vedere al înfrângerilor din acest sezon, iar eșecul de pe terenul celor de la Torino i-au trimis pe cei de la Parma direct în Serie B. În cele 34 de etape disputate, elevii lui D’Aversa au câștigat doar trei jocuri, au obținut 11 remize și au cedat în 20 de rânduri.

Cu toate acestea, italienii scriu că cei mai buni jucători ai echipei vor continua la Parma și din sezonul următor, astfel că Dennis Man și Valentin Mihailă sunt considerați fotbaliștii în jurul cărora se va construi viitoarea formație care să revină în Serie A. Acest lucru a fost dezvăluit de Carli, managerul general al clubului, chiar înaintea duelului cu Torino.

man
Sursa Foto: Profimedia Images Nella foto:L’esultanza

Un lucru este sigur, acela că Parma o va lua de la capăt cu jucătorii tineri care vor rămâne cu toții: de la Man, la Mihăilă și la Sohm. Clubul va decide cine rămâne și cine pleacă. Avem o putere pe care alții nu o au și vom lua deciziile pe baza ideilor noastre. Pe toți cei ce vor rămâne, noi îi considerăm puternici. Cei mai buni nu vor pleca!, a declarat oficialul clubului, citat de Parma Live.

Jurnaliștii italienii au vorbit recent și despre fostul jucător al Craiovei, Valentin Mihailă, fotbalist considerat vital pentru viitorul proiect al Parmei. Mihailă a ajuns în Italia în toamna anului trecut, contra sumei de 9 milioane de euro.

Nu e mereu lucid, nici tehnica lui nu e rafinată, dar dă totul în teren, înșiră adversarii și a înscris un gol frumos cu Crotone. Să-l poți păstra pe Mihăilă va fi fundamental în sezonul viitor, pentru că are încă foame de rezultate și glorie și ar fi de pariat pe calitățile sale pentru revenirea imediată în Serie A, au scris recent jurnaliștii de la Gazzetta di Parma.

Citește și Dennis Man și Valentin Mihailă au retrogradat în Serie B! Sezon de coșmar pentru formația lui D’Aversa