Dennis Man și Valentin Mihailă au retrogradat în Serie B! Sezon de coșmar pentru formația lui D’Aversa

Sursa foto: Massimo Paolone/LaPresse/Profimedia Images

Formația românilor Dennis Man și Valentin Mihailă, Parma, a retrogradat matematic în eșalonul secund al fotbalului italian, după o nouă înfrângere în Serie A!

Echipa pregătită de Roberto D’Aversa s-a văzut înfrântă în ultima rundă, pe terenul celor de la Torino, scor 0-1, și a pierdut astfel orice șansă de a se salva de la retrogradare în acest sezon. Formația de pe Ennio Tardini a avut parte de unul dintre cele mai slabe parcursuri din istorie, reușind să câștige doar trei jocuri în 34 de etape. Golaverajul este de asemenea dramatic, cu 36 de goluri marcate și 71 primite, cea mai slabă apărare din Italia.

parma- man- mihaila
Sursă foto: Profimedia Images/ Massimo Paolone/LaPresse

Cu Dennis Man și Valentin Mihăilă accidentați, Parma a cedat și pe terenul lui Torino și a ajuns la cea de-a 20-a înfrângere din acest sezon de Serie A. După ce fostul atacant al celor de la FCSB a suferit o accidentare musculară și va lipsi mai mult timp de pe teren, în ultimele zile, și Mihailă a acuzat problemele la adductori, astfel că a trecut pe lista indisponibililor.

Atât pentru Mihăilă, cât şi pentru Man există cluburi dispuse să-i transfere în această vară, după retrogradarea echipei. În mod oficial însă, niciunul dintre cei doi români nu este transferabil, dar o eventuală ofertă avantajoasă l-ar putea face pe patronul Kyle Krause să se răzgândească.

Citește și Parma are o ofertă pentru Dennis Man. Ce formație a pus ochii pe român