Pablo Cortacero se întoarce în România: ,,Voi pune Dinamo pe un făgaş normal”

Dinamo nu trece prin cele mai bune momente, după ce în vara anului trecut a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero.

Acesta nu a venit cu niciun ban la club, iar în ultima vreme a dispărut de tot din viaţa echipei din Ştefan cel Mare. Singurii care au mai adus bani la echipă au fost suporterii acţionari prin intermediul programului DDB. Acum, aceştia vor să strângă banii pentru licenţă.

Dinamo DDB

Ciprian Marica, fost fotbalist la Dinamo şi actual finanţator la Farul, spune că a vorbit al telefon cu Pablo Cortacero, care i-a transmis că va reveni în România şi va rezolva lucrurile de la Dinamo.

,,M-a sunat ieri sau alaltăieri și mi-a zis că vine la București. Mi-a zis că știe (n.r – cum e perceput în România), dar că vrea să le demonstreze oamenilor. Mi-a spus: ‘Ciprian, vei vedea că vin la București și voi pune Dinamo pe un făgaș normal’.

marica

Zice că a rezolvat problema, a fost în Anglia, a stat câteva săptămâni bune și că se va întoarce cu bani pentru Dinamo. Nu știu dacă va mai închiria birourile. A spus că va plăti. I-am spus să-și rezolve mai întâi problemele cu Dinamo., a declarat Ciprian Marica, pentru Digisport.

În acest moment, Dinamose află pe locul 13 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 26 de meciuri disputate până acum în Liga 1.

Dinamo

Citeşte şi DDB, atac șocant la Cortacero! ”Vom fi peste tot! Nu-l vom ierta niciodată pe șobolanul rozaliu”