Pablo Cortacero le cere arbitrilor – respect și lui Contra – intrarea în play-off!

Chiar dacă a pierdut acasă în fața Craiovei și Donamo se află abia pe locul 14, Pablo Cortacero, reprezentantul acționarilor majoritari de la Dinamo, este optimist.

Pablo Cortacero nu este dezamăgit de prestația echipei și aruncă vina în curtea arbitrilor care au condus-o pe Dinamo în acest sezon.

craiova dinamo liga 1

„Sunt dezamăgit atât de rezultat (n.r. 0-1 cu Craiova), cât și de maniera de arbitraj. Dar nu vreau să neg ceea ce este evident, că echipa ar fi trebuit să dea mai mult pe teren aseară. Cu toate acestea, dacă stați și calculați, din punctul meu de vedere Dinamo a pierdut 6 puncte din cauza erorilor de arbitraj.

Pentru că din păcate am moștenit multe lucruri negative odată cu cumpărarea clubului. Aceste probleme vin din cealaltă epocă. Ceea ce mă surprinde este că totul este contra lui Dinamo. Sunt lucruri pe care îmi este greu să le înțeleg. Noi am avut controlul partidei dar jucătorii s-au deconcentrat după primirea acelui penalty. Ceea ce pot să asigur este că vom face tot ce este necesar ca arbitrii de acum să ne trateze cu respect, nu vrem favoruri, dar nu se poate ca jucătorii noștri să fie ținuți, împinși și să nu se dicteze nici fault și noi să primim un penalty atât de ușor”, a declarat Pablo Cortacero pentru doardinamo.ro.

contra dinamo bucuresti

Pablo Cortacero îl asigură pe Cosmin Contra de tot sprijinul conducerii, dar lansează un avertisment.

”Dinamo trebuie să fie în play-off. Echipa asta este construită ca să fie în play-off! Avem un lot foarte bun și eu sunt convins că vor veni rezultatele bune într-un timp cât mai scurt. Contra e antrenorul echipei și atât el, cât toți cei care se ocupă de partea sportivă știu că trebuie să îmbunătățească niște aspecte și o vor face. Dar și jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren” a mai spus Cortacero.

Citește și O nouă datorie la Dinamo! Un fost fotbalist îşi cere banii de 10 luni