Pablo Cortacero a anunțat, din nou, când vor intra banii la Dinamo. În ce condiții ar ceda acțiunile

Pablo Cortacero, finanțatorul clubului Dinamo, a oferit un nou termen pentru virarea primei tranșe de bani. Omul de afaceri spaniol ar urma să se întoarcă în România la data de 12 ianuarie.

La aceeași dată ar urma ca suma de 1,5 milioane de euro să ajungă în conturile clubului din Ștefan cel Mare, potrivit doardinamo.ro.

Pablo Cortacero ar fi promis că dacă nici până pe 12 ianuarie nu ajung banii, acesta ar fi dispus să cedeze acțiunile fanilor din Programul DDB.

Cortacero a reușit astfel să întindă termenul de plată de la ‘proxima semana’ la peste două săptămâni. Iar clubul are în continuare probleme imense, iar pe 3 ianuarie este foarte probabil ca jucătorii să nu se mai întoarcă la antrenamente dacă nu-și primesc salariile restante. Cel puțin o parte dintre ei sigur nu o vor face!

Interesant este că Pablo Cortacero ar fi promis că dacă nici până pe 12 ianuarie nu ajung banii, acesta ar fi dispus să cedeze acțiunile fanilor din Program DDB“, scrie sursa citată.

program-ddb

De la Dinamo au plecat deja Rene Roman, Borja Valle, Alexander Gonzalez şi Isma Lopez. La rândul lor, Adam Nemec, Juan Camara şi Diego Fabbrini sunt ca și plecați de la echipa din Ștefan cel Mare.

Dinamo a încheiat anul pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu locul 11 ocupat de Gaz Metan Mediaș.

Dinamo CFR 11

Citește și Dumitru Dragomir nu se dezminte: “Cine vine la Dinamo, direct la puşcărie se duce”