Ovidiu Stângă, mesaj către conducerea Craiovei: “Vă plângeți de cinci luni că e Koljic accidentat”. A prefațat meciul cu FCSB

Ovidiu Stîngă (48 de ani) a prefațat derby-ul FCSB – CS U Craiova programat duminică seara, în cadrul etapei a 29-a a Ligii 1. 

Ultima oară antrenor al echipei FC U Craiova, din Liga a 2-a, Stângă  a revenit în Olanda după eșecul de la echipa lui Mititelu. Fostul jucător și technician o vede favorită pe FCSB în cel mai important duel din etapa a 29-a a Ligii 1. Totodată, Ovidiu Stângă îi critică pe cei care spun că formația olteană nu ocupă un loc mai bun în clasament, deoarece bosniacul Elvir Koljic este accidentat, iar echipa a pierdut multe puncte.

Ținând cont de situație, eu cred că FCSB are prima șansă. Fiecare echipă are părțile ei pozitive și părțile ei negative. Daca e să ma uit la CSU, se plâng de cinci luni că e Koljic accidentat. Într-adevăr, este un jucător foarte bun, foarte eficient, dar CSU are «n» jucători în lot. Chiar nimeni să nu se apropie de Koljic?”, a spus Ovidiu Stîngă, potrivit gsp.

ovidiu stanga

Meciul FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 29-a a Ligii I, va avea loc de la ora 20:30, pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Citește și FCSB – Craiova nu se mai joacă pe Naţional Arena! Motivul incredibil din spatele deciziei