Ovidiu Herea nu spune nu unei reveniri în Giuleşti: ,,Am zis că vreau să mă retrag la Rapid”

Ovidiu Herea, mijlocaşul de 35 de ani al formaţiei Metaloglobus, ar putea să revină la echipa lui de suflet, Rapid Bucureşti. 

Victor Angelescu, acţionarul majoritar de la Rapid, şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a-l aduce în Giuleşti pe Ovidiu Herea, dar şi pe fratele acestuia, Claudiu.

victor angelescu

 

Fotbalistul care a marcat de 7 în 13 meciuri pentru Metaloglobus spune că nu ar refuza o ofertă de la Rapid dacă ar primi ceva pe numele său. Ca Herea să ajungă la Rapid există două posibilităţi, prima fiind ca cele două cluburi să se înţelegă privind transferul jucătorului. Cea de-a doua posibilitatea ca Ovidiu Herea să ajungă la Rapid este ca giuleştenii să îl aştepte pe mijlocaş până la vară, când îi expiră contractul cu Metaloglobus.

Am vorbit, le-am explicat situaţia pe care o am la Metaloglobus. Mai am contract până în vară. Dacă se va găsi o variantă bună pentru cei de la Metaloglobus şi pentru cei de la Rapid… Dacă nu, va trebui să rămân să îmi respect contractul.

1 ovidiu herea

Mi-aş dori (n.r. să joace la Rapid în Liga 1). Ăsta a fost visul meu de când am plecat de la echipă, am zis că vreau să mă întorc să mă retrag la Rapid. Acolo am trăit cea mai frumoasă perioadă a mea, am jucat aproape şapte ani şi mi-aş dori să mă retrag de la Rapid.

Înseamnă mult pentru suporteri noul stadion, pentru că eu zic că era nevoie de o schimbare, chiar dacă o să ne fie dor de bătrânul Giuleşti. Cred că era necesară schimbarea.”, a declarat Ovidiu Herea pentru Telekomsport.

herea 1
foto: Ștefan Găvan

Ovidiu Herea a evouluat pentru Rapid Bucureşti în perioada 2007-2013, când a adunat peste 160 de meciuri în tricoul vişiniu şi a reuşit să marcheze peste 40 de goluri.

rapid herea grup

 

Citeşte şi VIDEO | Ce echipă de fotbal susţine Eduard Novak, noul ministru al Tineretului şi Sportului