Ovidiu Burcă, mesaj categoric pentru Daniel Niculae! “Dacă are ceva cu mine, îl aștept să vorbim!”

Daniel Niculae

Aflată în cursa pentru promovarea în Liga 1, Rapid nu concepe să rateze în acest an promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc după mai mulți ani de pauză!

Giuleștenii nu au pierdut vremea și s-au mișcat repede pe plan administrativ, acolo unde l-au readus pe Daniel Niculae, fosta legendă a clubului. “Nico” a preluat funcția de președinte al Rapidului și este gata să facă mai multe schimbări pentru a asigura prezența echipei din sezonul viitor în primul eșalon.

Ovidiu Burcă, antrenorul formației secunde din Giulești a reacționat după ce s-ar fi speculat că Daniel Niculae ar vrea să îl demită. Fostul fundaș al alb-vișiniilor, Ovidiu Burcă a mărturisit că nu ar vrea să plece de la Rapid și să își ducă munca la bun sfârșit la echipa a doua.

“Față de mine, lucrurile sunt foarte clare. Dacă Nico are ceva cu mine îl aștept săptămâna viitoare să vorbim fată în față, iar dacă el consideră că eu trebuie să plec voi pleca. E foarte simplu.

ovidiu burca rapid
Ovidiu Burcă

Însă am început o muncă aici la Rapid cu acești copii și ar fi păcat să nu o duc la final. Dar să mi se spună frumos în față săptămâna viitoare.

Eu nu am avut nicio divergență cu Nico, dar dacă el are ceva cu mine vă repet: îl aștept săptămâna viitoare să discutăm” a declarat Ovidiu Burcă pentru ProSport

DanielNiculae1

Citește și Rapid este gata să se schimbe din temelii: “Dacă se consideră că plecarea mea este bună pentru club, eu mă voi supune!”