RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ouzounidis, pus la zid: ”N-a fost inspirat! Nu cunoaște lotul!”

Prestația Craiovei lui Marinos Ouzounidis a fost analizată de antrenorul Mirel Albon.

Ieri seară, oltenii au pierdut duelul de la Buzău cu Chindia Târgoviște, scor 0-1.

Antrenorul grec al alb-albaștrilor este criticat de experimentatul Albon, care este de părere că marele minus al lui Ouzounidis este faptul că nu își cunoaște elevii în totalitate.

“A fost un meci spectaculos din punct de vedere tactic. Este victoria lui Emil Săndoi, care şi-a aşezat echipa foarte bine în teren. A făcut un presing avansat. Craiova n-a putut să construiască, a ajuns foarte greu la poarta adversă.

Cred că victoria Chindiei este meritată, au ratat şi penalty. Este victoria antrenorului care a pregătit jocul foarte bine, Săndoi cunoaşte foarte bine echipa Craiovei.

craiova chindia

Acum un an, la Chindia erau jucători care nu ieşeau în evidenţă. Acum, Săndoi i-a aşezat foarte bine pe teren, sunt bine pregătiţi fizic, au fost capabili să facă presing un meci întreg împotriva Craiovei. Nu au condiţii de Liga 1, acolo se întâmplă un lucru deosebit.

Ouzounidis Craiova Botosani

N-am înţeles de ce Ouzounidis a început cu această formulă, n-a fost inspirat. Este încă în perioada de căutări, încearcă. Nu cred că este cel mai bun moment pentru Craiova să aducă un antrenor care nu cunoaşte lotul şi care să facă acum încercări. Craiova e foarte lentă pe construcţie. Cineva care vrea să câştige trofee trebuie să joace foarte bine în ultima treime.” a declarat Mirel Albon pentru LookSport.

albon

Citește și Craiova îşi păstrează încrederea: „Cu Ouzounidis vom câştiga!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare