Craiova îşi păstrează încrederea: “Cu Ouzounidis vom câştiga!”

Universitatea Craiova a suferit primul eşec cu Marinos Ouzounidis pe banca tehnică. Oltenii îşi păstrează însă încrederea şi simt că echipa este pe drumul cel bun cu antrenorul grec la conducere.

În deplasarea cu Chindia Târgovişte, alb-albaştrii au avut un penalty clar refuzat de Istvan Kovacs şi au pierdut la limită, 1-0 pentru gazdele de la Buzău. Patronul Mihai Rotaru s-a înfuriat pe decizia arbitrului, însă a avut cuvinte de laudă pentru munca depusă de antrenorul grec.

“Noi nu avem soluții să desfacem echipe care se apără pe două linii. Ei trecuseră de două ori centrul terenului. Așa sunt meciurile cu echipe care se apără și te prind pe contraatac. Ouzounidis este în căutări, vrea să înțeleagă, să simtă jucătorii, i-a ieșit cu Cicâldău, acum e mai aproape de poartă.

A schimbat sistemul, se lucrează în direcția cea bună și sper că rezultatele vor veni. Nu e timp să lucreze tactic, tehnic, am jucat din 3 în 3 zile, am rămas și în Cupă, e dificil. Dar încercăm să facem o echipă ofensivă” – a declarat finanţatorul din Bănie la Digi Sport. 

Şi jucătorii simt că Ouzounidis poate crea o echipă câştigătoare la Craiova.

”Am pierdut 3 puncte importante, dar e doar o bătălie, nu e războiul pierdut. Avem și un nou antrenor, îi respectăm indicațiile și mergem înainte. Nu vreau să-l compar cu alții, s-ar putea interpreta. Ouzounidis are nevoie de timp, au trecut doar 3 săptămâni, are experiență, o filozofie bună și vom începe din nou să câștigăm”a declarat Paul Papp.

Craiovenii își pot lua revanșa în fața Chindiei, marți, de la ora 20.30, în partida din sferturile de finală ale Cupei României.