Cicâldău mai are de aşteptat până să plece de la Craiova: ,,Un jucător nu se transferă după o dublă cu Armenia”

Sursa Foto: Profimedia Images

Alex Cicâldău, mijlocaşul Craiovei, putea fi eroul naţionalei de fotbal a României, dacă meciul cu Armenia se termina cu scorul de 2-1 pentru ,,tricolori”.

După 86 de minute România se afla în avantaj cu Armenia graţie celor două goluri marcate de Alex Cicâldău în minutele 62 şi 72.

profimedia 0469869980
Sursa foto: Alex Nicodim/ Sima

Rodion Cămătaru, fost jucător al Universităţii Craiova, a comentat prestaţia lui Alex Cicâldău din meciul cu Armenia. Acesta este de părere că mjlocaşul nu se poate transfera în străinătate după ce a dat două goluri la Erevan.

E greu să ne revenim! Echipa națională este oglinda campionatului. Din păcate, ne lipsesc jucători de valoare, precum Gică Hagi sau Adrian Mutu. Mă bucur pentru golurile lui Cicâldău, mai ales că joacă la Universitatea Craiova, dar un jucător nu se transferă după o dublă cu Armenia.

rodion camataru mediafax newmoney

Cicâldău trebuia să fi marcat și în fața Germaniei, era altceva! Așa, cluburile de top din Europa se tem să nu ia țepe. Am ajuns să ne fie frică de orice meci! Pe timpul nostru, Armenia și Islanda nu existau.”, a declarat Rodion Cămătaru, pentru ProSport.

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
andre calisir profimedia 0602604138 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Andre Calisir

Citeşte şi Armenia – România, preliminarii CM 2022. “Tricolorii” au fost învinși pentru prima dată în istorie în Armenia