Ouzounidis, elogiat de unul de unul dintre jucătorii Craiovei: “Este foarte atent la detalii”. Ce spune despre meicul cu Sepsi

Mihai Căpăţână a prefațat meciul Craiovei cu Sepsi, din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Mijlocașul a spus despre grupara covăsneană că este incomodă şi agresivă.

Sepsi este una dintre cele mai agresive echipe din campionat, în sensul bun al cuvântului. Foarte solizi, un grup foarte bun şi extrem de greu de depăşit. Însă prefer să mă gândesc la ce avem noi de făcut, pentru că nu am îndoieli că, dacă ne vom face jocul aşa cum o facem şi ne propunem la antrenamente, vom obţine cele trei puncte.

3

Este foarte important să începem cu o victorie playoff‑ul, pentru că de acum se joacă pe puncte întregi, ca să zic aşa, şi avem deja câteva de recuperat. Trecem printr‑o perioadă lungă de rezultate pozitive şi de creştere de formă, iar asta ne dă tot mai multă încredere în noi. Chiar dacă nu vrem să vorbim prea mult despre asta şi preferăm să ne concentrăm mereu pe meciul care urmează, pot să vă asigur că absolut fiecare coleg al meu este super‑motivat pentru câştigarea campionatului”, a declarat Căpăţână pentru revista oficială a formației CS Universitatea Craiova, numărul dedicat partidei cu Sepsi.

Mijlocașul a mai spus că principala calitate a antrenorul Marinos Ouzounidis este modul cum îşi motivează jucătorii înaintea fiecărei partide.

Faptul că este un antrenor foarte bun nu m‑a surprins, mă aşteptam. Pregăteşte foarte bine ambele faze ale jocului şi este foarte atent la detalii. Însă ce m‑a surprins cel mai tare şi mai plăcut a fost modul în care reuşeşte să ne motiveze înainte de fiecare meci.

ouzonidis craiova 2

Vreau totuşi să spun că nu este doar domnul Ouzounidis, avem un staff foarte numeros şi fiecare component al lui se pricepe foarte bine pe domeniul lui”, a declarat Căpăţână.

Mijlocașul a fost achiziționat de echipa olteană, toamna trecută de la FC Voluntari. Căpăţână a evoluat în 20 de partide în tricoul Craiovei, încă nu e folosit ca titular.

Cred că am jucat puţin în acest sezon, dar nu cunosc motivaţiile antrenorilor pentru aceste decizii şi până la urmă nici nu este treaba mea. Ce pot eu să vă spun este că mă antrenez tot timpul 100% şi că dau tot ce pot în orice moment în care port stema Universităţii pe piept.

Aştept răbdător să‑mi vină rândul şi îmi propun de fiecare dată când intru să o fac cât mai bine şi să îmi ajut echipa. Cel mai important nu cred că este cât joacă unul sau celălalt, ci faptul că suntem o echipă şi cu toţii muncim să ne îndeplinim obiectivul comun. Mă consider un jucător polivalent, mă simt destul de bine pe mai multe poziţii în teren şi din acest motiv am şi fost distribuit în multe roluri. Cel mai confortabil pentru mine este postul de mijlocaş central, dar asta nu înseamnă că n‑o să dau totul din mine atunci când voi fi distribuit pe alt post”, a încheiat Căpăţână.

capatana

CS Universitatea Craiova va evolua, pe teren propriu, cu Sepsi OSK, azi, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Citește și Jucătorul care va rupe norma la Craiova: ,,Are personalitate, e inteligent în joc! Va ajunge mare fotbalist”