Jucătorul care va rupe norma la Craiova: ,,Are personalitate, e inteligent în joc! Va ajunge mare fotbalist”

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru debutul în play-off-ul Ligii 1, cu Sepsi, iar laudele curg înaintea acestui meci pentru elevii lui Marinos Ouzounidis.

Este cunoscut faptul că cei de la Craiova s-au bazat mereu pe jucători din propria pepinieră, pe care ulterior i-au vândut şi au încasat o mulţime de bani. După plecarea lui Valentin Mihăilă, la Parma, în Seria A, un nou tânăr jucător impresionează în Bănie.

173790002 1956858594466562 5814674176090945897 n

Iosif Rotariu, fost internaţional, a remarcat şi el evoluţia tânărului Ştefan Baiaram, cdare se află într-o formă excelentă acum. Acesta este impresionat de fotbalist, pentru că face şi faza defensivă, iar pentru asta crede că va ajunge un jucător de fotbal mare de tot.

,,Baiaram are personalitate, e intelgient în joc, va ajunge un fotbalist mare. Are viteză și știe cum să și-o valorifice, are mereu soluții și amenință poarta. E un fotbalist incisiv, iar acțiunile lui sunt și spectaculoase, dar au și consistență. Știe să scoată om din joc și pare foarte matur pentru vârsta lui.

Iosif Rotariu

Bancu e foarte bun pe faza de atac, dar Baiaram îl ajută în plan defensiv, știe cum să facă ambele faze. Baiaram acoperă zona inteligent când fundașul stânga al Craiovei inițiază faze ofensive., a declarat Iosif Rotariu, pentru Digisport.

În 24 de meciuri pe care Ştefan Baiaram le-a jucat pentru Craiova în acest sezon, a reuşit să înscrie un gol şi să ofere 2 assisturi.

550.000 de euro este cota de piaţă în acest moment a fotbalistului de 18 ani, potrivit transfermarkt.com.

baiaram camara dinamo craiova

Citeşte şi Analiza la sânge pentru titlu! FCSB, CFR Cluj sau Craiova, cum poate câștiga fiecare dintre ele Liga 1