Ouzounidis, criticat după prestațiile Craiovei de la venirea sa: “Ai stricat atacul, betonând apărarea!”

Antrenorul celor de la CSU Craiova, grecul Marinos Ouzounidis, se pare că s-a integrat foarte repede în fotbalul românesc, iar oltenii sunt pe un tren ascendent în ultima perioadă!

Formația din Bănie a ajuns la nouă meciuri consecutive fără eșec în toate competițiile, iar unul dintre meritele acestor rezultate este reprezentat de experiența tehnicianului grec. Venit la Craiova într-o perioadă în care echipa nu reușea să mai simtă gustul victoriilor, Ouzounidis a reușit rapid să își implementeze stilul de joc și să facă din “juveți” o formație redutabilă a Ligii 1.

În ciuda acestor rezultate, fostul internațional român, Basarab Panduru, a mărturisit că nu îi place sub nicio formă fotbalul practicat de Craiova de la venirea lui Ouzounidis. Panduru consideră că tehnicianul grec a încercat pe cât de mult să se preocupe de baza defensivă, dar a neglijat linia de atac, care este foarte slabă în momentul de față, din punctul său de vedere.

panduru - ouzounidis

“Eu tot spun de câteva săptămâni că nu îmi place ce văd şi că sunt probleme acolo. Nu au ocazii, ajung foarte greu la poartă de când a venit Ouzounidis. Betonând apărarea, ai stricat atacul. Ai făcut un lucru pe care probabil ţi l-ai dorit, să nu mai iei gol şi ai reuşit, dar dacă aveai spectatori în tribună la acest meci, aveai o problemă.

Foarte puţin fotbal ofensiv, jucătorii nu mai joacă, nu i-ai pus… nici măcar de vânzare nu mai ai acum pe unul de care să zici… îl cumpără cineva pe Cicâldău pe ce a jucat până acum? Că la ce joacă în ultimul timp… Şi mai este şi o echipă care vrea să câştige campionatul…”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Telekom Sport.

Citește și VIDEO | Marinos Ouzounidis, înaintea meciului cu FC Botoşani: ,,Vom încerca să câştigăm, dar ne lipseşte ceva la finalizare”