“Oracolul din Bălcești” avertizează: “Dacă Man nu va reuși la Parma, vor fugi toți de noi!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, trage un semnal de alarmă după transferul lui Dennis Man în Italia.

Dennis Man a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată de o echipă din Liga 1 în străinătate.

13 milioane de euro este suma care a intrat în conturile celor de la FCSB, după ce mijlocaşul de 22 de ani a semnat cu Parma.

Dumitru Dragomir, fostul șef de la LPF consideră că dacă Dennis Man nu se impune la Parma, echipele din fotbalul românesc nu vor mai exporta nimic în următorii ani.

dragomir 29683000

“Vreau să rețineți un lucru de la mine: dacă Man nu va reuși la Parma, după ce ăia au dat o căruță de bani pe el, atunci cinci ani nu vom mai vinde niciun român pe la vreo echipă importantă din lumea asta. Vor fugi toți de noi ca dracu’ de tămâie.

DennisMan1

Îmi dau seama că noi avem impresari tare buni, dar jucători destul de slabi. Și observ că încep să fie făcuți pachet și trimiși acasă de pe la echipele lor unul după altul”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Citește și Dennis Man, criticat de un fost coleg de la FCSB, după ce a uitat de Anamaria Prodan: ,,Este un Dumnezeu sus”

“Mitică de la Ligă” a vorbit și despre întoarcerea lui Mihai Bordeianu la CFR Cluj.

Mihai Bordeianu (29 ani) s-a întors la CFR Cluj după patru luni petrecute în Arabia Saudită la formația Al Qadisyah.

“Dacă Vulturar l-a adus pe Bordeianu la arabi și i-a păcălit pe ăia că ăsta poate să joace atacant, atunci înseamnă că e un impresar tare șmecher. Dar dacă nu este așa cum zice el, atunci ne facem cu toții de râs.

bordeianu fb

Asta este ultima pe care am putut să o aud. Cum naiba să îl transfere ăia ca și mijlocaș central, dar ei sperau că poate să joace atacant? Astea sunt baliverne de pe plaiurile românești”, a mai spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Citește și De ce s-a întors Mihai Bordeianu la CFR Cluj: “Au crezut că este și atacant!”