RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Omul care l-a format pe Florinel Coman dă cărțile pe față: „Ştiam că se pregăteşte să facă şcoala de şoferi”

Florinel Coman, atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins ieri fără permis de conducere în timp ce se deplasa pe A2 din direcția Constanța spre București.

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de ieri. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere.

Laurenţiu Calu, șeful școlii de fotbal Luceafărul Brăila unde a crescut Florinel Coman înainte de a se transfera la Academia lui Gheorghe Hagi este șocat după ce a aflat că jucătorul pregătit de Toni Petrea a fost oprit de poliție pentru că a condus fără permis. Acesta spune că „perla” lui Gigi Becali nu are permis și că urma să se pregătească pentru școala de șoferi.

„Nu-mi vine să cred! Știam că nu are permis, că se pregătește și că face școala de șoferi. Nu știu cine l-a sfătuit să faca treaba asta cu permis de Ucraina, dar l-a sfătuit foarte rău. Probabil e cineva din anturajul lui. E o inconștiență ce a făcut, dar să știți că Florinel nu e un element rău.

Sursa foto: Profimedia Images

Nu e nici țigan, nici infractor, nu provine dintr-o familie săracă. E dintr-o familie normală, de oameni muncitori. Taică-su lucrează și acum șofer pe un camion care transportă cereale” a declarat Laurențiu Calu pentru gsp.ro

În cazul în care se va dovedi că Florinel Coman a mers totuși fără permis de conducere, fotbalistul poate să ajungă chiar și la pedeapsa de cinci ani de închisoare, așa cum este menționat în Codul Penal al României.

Citește și Florinel Coman, apărat de un rival al FCSB-ului: „Cine n-a greșit în viață? Sper să treacă peste această problemă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare