RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Florinel Coman, apărat de un rival al FCSB-ului: „Cine n-a greșit în viață? Sper să treacă peste această problemă!”

Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost surprins ieri fără permis de conducere în timp ce se deplasa din direcția Constanța spre București, cu o viteză de 165 km/h!

„Perla” lui Gigi Becali poate avea probleme mari în urma evenimentului nefericit de ieri. După ce Poliția Română nu l-a identificat în baza de date ca fiind înregistrat cu permis de conducere, patronul celor de la FCSB susține că acesta a obținut dreptul de a conduce în Ucraina, deci ar avea dreptul de a circula pe drumurile publice cu mașina.

Fostul oficial al celor de la Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre situația din acest moment a lui Florinel Coman și consideră că fotbalistul „roș-albaștrilor” trebuie să treacă rapid peste acest moment și să își vadă de fotbal. Fostul atacant este de părere că fiecare om greșește și inclusiv în trecut fotbaliștii călcau pe bec, doar că nu exista o așa mediatizare precum se întâmplă acum.

Eu, de obicei, nu vreau să judec pe nimeni. Îmi pare rău de Florinel Coman, e unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1. S-a accidentat în Europa League, atunci era cel mai în formă, mai în formă decât Dennis Man.

Sper să treacă peste acea problemă. Să nu-l afecteze profesional. Cine n-a greșit în viață? Acum vizibilitatea este mai mare la fotbaliști, dar și în trecut se făceau lucruri care nu trebuiau făcute. Trebuie să-ți asumi ce ai făcut și să mergi mai departe. Depinde foarte mult de tine cum gestionezi această situație. Repede ajungi sus, imediat cazi. Contează să fii constant în evoluții!”, a declarat Ionel Dănciulescu, potrivit Pro Sport.

În cazul în care se va dovedi că Florinel Coman a mers totuși fără permis de conducere, fotbalistul poate să ajungă chiar și la pedeapsa de cinci ani de închisoare, așa cum este menționat în Codul Penal al României.

Citește și Florinel Coman nu ar fi singurul! Cât plătesc românii pentru a obține un permis în Ucraina

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare