RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Omul care a strâns aprecieri din partea lui Florin Prunea după al treilea meci la Dinamo: „Este șansa lui”

Mihai Eșanu a fost folosit de Ionel Gane atât în meciul cu Hermannstadt cât și în jocul împotriva celor de la Chindia. 

După ce a rămas fără primii doi portari din lot care au plecat în urmă neachitării obligațiilor financiare, tânărul goalkeeper a primit încredere din partea staffului tehnic al „câinilor”. Iar evoluțiile lui au fost foarte apreciate.

„Este un portar de viitor, nu a greșit aseară, nu a văzut. Dacă vedea mingea, părerea mea e că o scotea. A fost și terenul înghețat, mingea a luat viteză foarte mare, pe jos. E un portar de viitor, un portar de urmărit. Trebuie încurajat”, a comentat Florin Prunea pentru Digi Sport. 

Eșanu are 22 de ani și a mai jucat și în meciul tur contra Chindiei, atunci când l-a înlocuit la pauză pe Straton. Prunea consideră că portarul trebuie să nu rateze opurtunitatea care i s-a oferit.

„Nu prea are de ales, cred eu. Pentru el este o șansă unică, în momentul de față, să apere la Dinamo. Este șansa lui, de care trebuie să profite. Cu încredere, pentru că situația este una gravă și în clasament, trec etapele, celelalte echipe vin din spate și nu o să fie simplu”, a mai punctat fostul mare portar al lui Dinamo. 

CITEȘTE ȘI –>> Lupta pentru titlu din Liga 1, văzută prin ochii Aneimaria Prodan: “E pe viață și pe moarte”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare