RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lupta pentru titlu din Liga 1, văzută prin ochii Aneimaria Prodan: „E pe viață și pe moarte”

Agentul FIFA privește de la distanță bătălia pentru supremație din fotbalul românesc. 

Dacă altădată era implicată emoțional prin prezența pe banca tehnică a roș-albaștrilor a lui Laurențiu Reghecampf, acum Anamaria Prodan vede cu totul diferit duelul dintre FCSB și CFR Cluj pentru trofeul de campioană.

„Cred că este momentul să apese puțin accelerația FCSB. Cred că trebuie să se lupte pe viață și pe moarte la campionat, pentru că echipa care are jucători foarte experimentați, foarte buni, Clujul, nu va permite așa ușor să scape acest campionat.

Se luptă o echipă foarte bună, experimentată, cu niște luptători, cu o echipă foarte bună, neexperimentată, de copii, dar cu niște luptători incredibili. E pe viață și pe moarte și trebuie să fie cineva în spatele copiilor de la FCSB care să dea încă un gram de forță, de putere și de încredere”, a fost părerea impresarei pentru Pro Sport. 

Reghecampf a câștigat două titluri de campion ca antrenor al deținătoarei Cupei României. Acum un colaborator de-al lui poate readuce trofeul Ligii 1 după șase ani în vistieria celor de la FCSB.

 „Cred că Toni Petrea a învățat atât de mult de la Laurențiu Reghecampf, încât este vremea să și aplice. Toni, de când s-a lăsat de fotbal, a fost ca un burete, a luat absolut tot ce l-a învățat Reghe.

În momentul ăsta ar trebui să aplice tot, și atitudine. De ce să nu poată? E un tip foarte capabil și muncitor. Probabil nu are curajul de a vorbi foarte tare, că e la Steaua și e greu, dar cu siguranță va reuși”, a completat Anamaria Prodan. 

CITEȘTE ȘI –>> Anunțul unui fost dinamovist după ce situația la club a devenit critică: “Românii nu vor dezerta”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare