RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Omagiu adus lui Diego Armando Maradona: „Priveam cum Dumnezeu vine spre noi”. Ale cui sunt cuvintele

Dimitar Berbatov (39 de ani) l-a omagiat pe fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona, decedat miercuri, rememorând un moment când bulgarul evolua pentru Manchester United.

Este o zi tristă pentru toată lumea din fotbal. Nu am cuvinte. În lumea fotbalului, Maradona a fost Dumnezeu. Este tragic, o zi teribilă pentru oricine este apropiat fotbalului. Toată lumea a iubit felul lui de a juca, felul în care atingea mingea. A fost unic,” a declarat Berbatov.

MANCHESTER, UNITED KINGDOM – JANUARY 11: Dimitar Berbatov of Manchester United celebrates scoring his team’s third goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on January 11, 2009 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Berbatov a evoluat la Manchester United în perioada 2008-2012. Bulgarul a câștigat 7 trofee, printre care se numără 2 titluri în Premier League și o Ligă a Campionilor.

Îmi voi aminti mereu ziua în care a venit la antrenamentele lui Manchester United. Făceam niște exerciții pe teren și, la un moment dat, cineva a întrebat <acela este Maradona, alături de manager, venind încoace?> Toată lumea s-a oprit, am înghețat toți și priveam cum Dumnezeu vine spre noi. A fost o experiență grozavă, să-l întâlnim în persoană și să-l urmărim marcând golurile pe care le-a marcat. A fost de pe altă lume”, a mai spus Berbatov.

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, în locuinţa sa.

Citește și – VIDEO | Primul mesaj al fiului lui Maradona după moartea tatălui său: ,,Căpitanul inimii mele”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare