Oltenii pregătesc două mutări bombă! Craiova schimbă complet apărarea

mihai-rotaru-universitatea-craiova

Renunțarea la Tiago Ferreira nu este întâmplătoare. Oficialii alb-albaștrilor pregătesc înlocuitori pe măsură pentru el.  

Astfel, șefii juveților vor să întărească serios echipa pentru viitoarea ediție de campionat. Mai ales că antrenorul Corneliu Papură a avut mai mereu probleme în ceea ce privește defensiva. Iar cifrele confirmă pe deplin acest aspect. Craiova a primit gol în fiecare dintre ultimele 12 jocuri oficiale! În acest context, Mihai Rotaru este pregătit să plătească salarii mai mari astfel încât echipa să nu mai sufere la acest capitol. Astfel, după ce s-au despărțit de Tiago Ferreira, oltenii au deja două variante pentru postul de fundaș central, anunță Pro Sport.

planic1

Planic și Valerică Găman sunt doriți în Bănie din vară încolo. Interesul pentru sârb este mai vechi având în vedere că acesta a fost contactat chiar înaintea debutului pandemiei de coronavirus după ce s-a aflat că apărătorul nu și-a prelungit înțelegerea cu roș-albaștrii. În privința lui Găman el se pare că ar fi al un pas să își încheie aventura în Arabia Saudită, la Al Shabab. El ar putea reveni la Craiova după nouă ani, după ce a evoluat în trecut la echipa patronată de Adrian Mititelu.

gaman

CITEȘTE ȘI –>> Oltenii nu abandonează lupta la titlu: „Nu este nimic jucat!”