Oltenii nu abandonează lupta la titlu: „Nu este nimic jucat!”

Papură

Corneliu Papură, antrenorul Universităţii Craiova, consideră că titlul nu este jucat în Liga 1 și că echipa sa mai are șanse să termine pe prima poziție în Liga 1, în ciuda faptului că CFR Cluj este principala favorită.

Universitatea Craiova ocupă locul trei în clasamentul Ligii 1, la egalitate cu FCSB și cu patru puncte distanță de CFR Cluj.

Meciurile din Liga 1 au fost suspendate la data de 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus. În play-off au mai rămas de disputat opt etape, iar în play-out 12.

„Mai sunt opt meciuri, nu este nimeni favorit, doar cineva are un avans. Dar sunt opt meciuri, multe puncte puse în joc aşa că nu este nimic jucat.

Am mai jucat (n.r. –  fără spectatori). E complicat, mai ales pe noi ne dezavantajează pentru că avem un public care ne împinge de la spate pe teren propriu”, a spus Corneliu Papură, potrivit Telekom Sport.

Universitatea Craiova se numără printre puținele cluburi care nu a redus salariile pe perioada stării de urgență: „Aici clubul a fost destul de înţelegător şi încearcă să se ţină de… Nu s-a umblat (n.r. – la salarii)”.