Universitatea Craiova a pierdut, din nou, cu Viitorul la Constanța, scor 0-2, și a fost eliminată din Cupa României.

Ianis Hagi a marcat două goluri pentru formația din Constanța și i-a eliminat pe olteni din Cup României. ”Leii” din Bănie au ratat, din nou, o lovitură de la 11 metri.

Corneliu Papură, antrenorul formației din Bănie, a explicat că elevii lui puteau să înscrie 3 goluri, însă au fost lipsiți de inspirație. Tehnicianul este de părere că accidentările sunt problema principală a echipei.

”Puteam să marcăm 3 goluri. Așa este fotbalul. Dacă nu ratam, veneam din spate și ei își pierdeau din încredere. Am crezut din plin că ne vom califica. Am preferat ca loviturile de la 11 metri să fie bătute de atacanți, dar l-am ales pe Bancu. Prefer ca jucătorii de atac să bată. Era dificil, dar nu imposibil. Noi am avut situații.

Problema noastră principală este că avem infirmeria plină. Lucrurile nu merg așa bine și nu ai foarte multe opțiuni. Toate au mers destul de rău.” a declarat Corneliu Papură pentru DigiSport.

”Fiecare echipă a avut ocazii. Dacă reușeam noi să deschidem scorul, alta era situația. Loviturile de la 11 metri se ratează. Astăzi nu am fost inspirați. S-a întâmplat să rateze (n.r. Bancu), asta este. Am fost eliminați din Cupă. Trebuie să le câștigăm meciurile rămase în Liga 1.” a explicat Alexandru Cicâldău pentru sursa citată.

”Asta este. Trebuie să ne recuperăm și să mergem mai departe. Nu am reușit să înscriem. Felicit echipa Viitorului și le urez baftă pe mai departe. Am ratat foarte multe lovituri de la 11 metri. Nu putem face nimic. Noi exersăm la antrenamente, dar la meciuri suntem lipsiți de inspirație. Eu sper în continuare să obținem locul 2 în Liga 1.” a mai spus și Cristi Bărbuț pentru sursa citată.

Vezi și Viitorul lui Hagi este în finala Cupei României. Va lupta cu Astra pentru trofeu