Oltenia e solidară în lupta împotriva coronavirusului! Ce sumă vor dona suporterii din Peluza Nord și Universitatea Craiova

Fanii Universității Craiova se alătură luptei împotriva COVID-19!

Suporterii din Peluza Nord și Universitatea Craiova vor sprijini financiar Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Clubul din Bănie a organizat ieri, 29 martie, un meci demonstrativ de FIFA 20, alături de Peluza Nord, în urma căruia s-au vândut peste 4.600 de bilete în valoare de 12.500 de euro.

”Oltenia solidară – Împreună învingem pandemia!

Punctul final al acestei părți a campaniei ne aduce un bilanț încurajator – 60.540 de lei strânși prin vânzarea a 4.687 de bilete.
Vom lucra acum împreună cu clubul Universitatea Craiova și reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase pentru a găși cea mai bună modalitate de a folosi această suma de ~12.500 de Euro!
Mulțumim în primul rând clubului nostru pentru răspunsul promt, platformei Eventim, și nu în ultimul rând tuturor celor care au participat!
Promitem să căutăm în continuare modalități prin care să punem și noi umărul la rezolvare problemelor cauzate de această pandemie!”
au anunțat suporterii.

Oltenia solidara – Impreuna invingem pandemia!Punctul final al acestei parti a campaniei ne aduce un bilant…

Publicată de Peluza Nord Craiova pe Duminică, 29 martie 2020

”Nu am câștigat noi, nu a pierdut Peluza Nord. Victoria le aparține celor de la Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova” este mesajul postat de Universitatea Craiova.

🙌 Nu am câștigat noi, nu a pierdut Peluza Nord. Victoria le aparține celor de la Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova.#PeluzaNordCraiova#UniversitateaCraiova#StopCOVID19

Publicată de Universitatea Craiova pe Duminică, 29 martie 2020

Citește și Patronii cluburilor din Liga 1, ”urecheați” de Moți: ”Nu mi se pare normal să se reducă salariile!”