Olimpiu Moruţan e pe val la FCSB, după ultimele meciuri: ,,E un pui de lider! A crescut în atitudine şi randament”

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest moment, iar evoluţiile sale nu au fost trecute cu vederea.

Mijlocaşul a pasat decisiv la golul din prelungiri al lui Florin Tănase, din meciul câştigat la limită cu Gaz Metan de către FCSB, scor 1-0.

FCSB Gaz Metan bucurie

Ioan Ovidiu Sabău, fost internaţional, este impresionat de tânărul jucător, pe care îl vede un viitor lider al echipei din Bucureşti. Însă Sabău nu îl vede deocamdată pe Moruţan şi la echipa naţională de seniori, pentru că încă mai are de lucrat la anumite aspecte ce ţin de joc.

,,A crescut foarte mult, evoluţie, atitudine, randament. E un pui de lider, dar îi mai trebuie ceva, să mai crească. E schimbat ca atitudine şi mă bucur pentru el, pentru că am avut mereu încredere în el.

ioan ovidiu sabau membru al generatiei de aur revine in iarba la 47 de ani 164309

El trebuie să se adapteze puţin, să facă ambele faze, să fie mai implicat mental, să vrea mai mult să câştige echipa, nu să iasă el în evidenţă. Dar e schimbat în bine Moruţan. În momentul acesta nu cred însă că e pentru prima reprezentativă.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, pentru Looksport.

22 de meciuri a jucat Moruţan pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind 4 goluri şi 11 assisturi.

1.300.000 de euro este coat de piaţă a mijlocaşului, potrivit transfermarkt.com.

morutan 1

Citeşte şi VIDEO | FCSB, victorie în ultimele minute cu Gaz Metan Mediaș! Formația lui Toni Petrea revine pe prima poziție în ierarhie