OFICIAL | Turcii au anunțat despărțirea de Marius Șumudică! Mesajul postat de oficialii lui Rizespor

Antrenorul român își serbează aniversarea cum nu se putea mai rău, iar în ziua în care a împlinit 50 de ani, turcii de la Rizespor au anunțat despărțirea oficială de acesta!

Desemnat cel mai bun antrenor al Turciei la finalul anului trecut, Marius Șumudică se desparte de noua sa echipă, după doar câteva partide pe banca lui Rizespor.

Tehnicianul român în vârstă de 50 de ani a rămas fără victorie şi după al optulea meci pe banca turcilor. După partida pierdută aseară, scor 1-2 contra fostei formații a lui Dan Petrescu, Kayseri, Marius Șumudică a anunțat că renunță la funcția de antrenor principal al celor de la Rizespor din cauza situației din acest moment.

Oficialii turcilor au anunțat în urmă cu doar câteva momente, prin intermediul Twitter, despărțirea de antrenorul român.

“Căile noastre s-au despărțit de Marius Ninel Șumudică. Contractul a fost reziliat de comun acord cu antrenorul Marius Ninel Șumudică. Îi mulțumim domnului Șumudică pentru serviciile oferite și îi dorim succes în următoarea sa carieră fotbalistică.”, s-a arătat în mesajul celor de la Rizespor.

Citește și VIDEO | Dezvăluirile lui Șumudică, după plecarea de la Rizespor: „Nu vreau să-mi pierd viața pe bancă!”